چندی پیش در پرشیا وب مطلبی در رابطه با تخمین درآمد سایت دیوار منتشر شد. از آنجا که این میزان درآمد رقم خیرهکنندهای است، هرکس را مشتاق به داشتن اپلیکیشنی شبیه به آن میکند.
سرتیترهای این مطلب
Toggleسایت دیوار چگونه شکل گرفت؟
حسام آرمندهی، بنیانگذار دیوار در سال ۱۳۸۹ در سفری که به سوئد داشته توسط اپلیکیشنی محلی، از طریق آگهی یک تبلت معامله میکند. از همین جا جرقه سایت نیازمندیهای دیوار در ذهن او شکل میگیرد و پس از دو سال یعنی در تابستان ۹۱ نرمافزار دیوار توسط حسام آرمندهی و رضا محمدی راهاندازی میشود. دیوار در ابتدا روی خرید و فروش محصولات دست دوم تمرکز داشت و پس از مدتی قسمت خدمات و استخدام نیز به آن اضافه شد.
در سال ۹۲ به اپلیکیشن دیوار امکانات بیشتری نظیر فیلتربندی آگهیها اضافه شد. همچنین سایت دیوار نیز راهاندازی شد که امکان ثبت آگهی از طریق وبسایت نیز میسر شد.
دیوار تا آنجایی پیشرفت کرد که ظرف مدت ۲ سال پس از راهاندازی یعنی در سال ۹۳ به رکورد ثبت ۴۰ هزار آگهی در روز رسید و در همان سال در بین ۱۰۰ سایت برتر ایرانیان قرار گرفت. در همان سال تبلیغاتهای گسترده دیوار شروع شد که باعث افزایش هرچه بیشتر تعداد کاربران و آگهیهای روزانه شد.
در سال ۹۴ اپلیکیشن دیوار از نو بازنویسی شد و امکانات بیشتری به این پلتفرم اضافه شد. در همین سال رتبه الکسا ایران دیوار به ۲۴ رسید و در سال ۹۵ رکورد ثبت ۱۳۰ هزار آگهی در روز شکسته شد! به دنبال افزایش ترافیک و درآمد سایت دیوار، تعداد کارمندان آن در سال ۹۶ به بیش از ۱۰۰ نفر رسید و در همین سال امکان چت برای آگهیها فعال شد.
در حال حاضر تعداد کارمندان سایت دیوار ۱۲۰۰ نفر اعلام شده است و سالانه بیش از ۱۴۰ میلیون آگهی در آن ثبت میشود.
مطلب پیشنهادی: صاحب دیوار کیست؟ سایت دیوار چطور موفق شد؟ + مصاحبه جذاب مدیرعامل دیوار
طراحی سایت و اپلیکیشن دیوار چگونه است؟
اپلیکیشن دیوار دارای امکانات رایگان و همچنین پولی متعدد است. امکانات پولی آن نظیر ثبت آگهی ماشینهای خارجی و خدمات و استخدام، پنل فروشندگان و املاک و نمایشگاهداران، نردبان و فوری و…که به مرور به آن اضافه شدهاند.
نکتهای که باید توجه کرد طراحی ساده و کاربرپسند طراحی این اپلیکیشن است. بطوریکه هر کاربر پس از ورود به این سایت به راحتی میتواند با آن ارتباط برقرار کند و نیاز خود را با جستجو و فیلتربندی ساده و سریع پیدا کند.
از آن طرف کسی که بخواهد آگهی درج کند نیز با همین رویکرد به سرعت میتواند آگهی خود را ثبت کند.
در پشت صحنه سایت دیوار، امکان مخفی کردن خودکار پلاک خودروها و همچنین شناسایی خودکار آگهیهای تکراری وجود دارد و پنل قدرتمندی برای ارائه گزارش آماری آگهیهای ثبت شده، کاربران و فعالیتهای آنها نظیر میزان استفاده از قسمتهای مختلف دیوار، میزان درآمد اپلیکیشن دیوار و… وجود دارد.
بدون شک موفقیت سایت دیوار فرصتهای شغلی جدیدی در ایران پدید آورده که قبل از آن وجود نداشت و امکانات آن نیز باعث درآمد فوقالعاده و محبوبیت بیشتر این اپلیکیشن شده است.
هزنیه طراحی اپلیکیشن شبیه دیوار چقدر است؟
طراحی اپلیکیشن شبیه دیوار نیازمند توجه به جزئیات و ریزهکاریهای زیادی دارد. هزینه طراحی چنین اپلیکیشنی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱۲۵ میلیون تومان میباشد. به جز این نیاز به پرداخت هیچ هزینه دیگری نیست.
یکی از خدمات حرفهای پرشیا وب طراحی اپلیکیشن میباشد که میتوانید اپلیکیشن مشابه دیوار و شیپور و باما یا هر سایت دیگری سفارش دهید.