لطفاً امتیاز دهید

در عصر حاضر اپلیکیشن‌ها نقش به سزایی در ایجاد ارتباط بین مردم دارند. به طوری که اپلیکیشن‌ها روزبه‌روز پیشرفته‌تر می‌شوند و از کاربردهای جدید خود رونمایی می‌کنند. آمار نشان داده است که فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین شاپ‌هایی که از اپلیکیشن برای فروش محصولات خود استفاده می‌کنند فروش بیشتری دارند.

پول تو سایته!

استفاده از اپلیکیشن باعث دسترسی راحت‌تر به محصولات، خدمات، سرعت بالا و راحت‌تر شدن فرایند خرید می‌شود. برای طراحی اپلیکیشن می‌توانید از اپلیکیشن سازها که بدون نیاز به کدنویسی است استفاده کنید که در این مقاله از پرشیا وب به آن‌ها می‌پردازیم.

ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسی

ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسی

اگر کسب و کاری دارید که قصد دارید اعتبار و فروش خود را چند برابر کنید، یکی از بهترین راه‌ها ساخت یک اپلیکیشن است، شما با ایجاد این محیط می‌توانید تجربه خرید خوبی را به کاربران خود ارائه دهید و همین امر باعث افزایش فروش شما خواهد شد.

به طور کلی طراحی اپلیکیشن نیازمند دانش و مهارت بالای برنامه‌نویسی است و برای داشتن یک اپلیکیشن باید کد نویسی کنید.

اما در حال حاضر روش‌هایی به وجود آمده که حتی بدون دانش برنامه‌نویسی می‌توانید اپلیکیشن خود را داشته باشید. یکی از بهترین روش‌ها استفاده از اپلیکیشن‌سازهای آنلاین است.

سایت‌های متعددی وجود دارند که به شما در این فرآیند کمک می‌کنند. برخی از این سایت‌ها رایگان و برخی پولی هستند.

برای کسب‌­وکارهای نوپا که توانایی پرداخت هزینه زیاد برای طراحی اپلیکیشن را ندارند، بهترین راه استفاده از اپلیکیشن‌سازهای آنلاین است. بدین ترتیب با هزینه خیلی کمتر یا رایگان! می‌توانند اپلیکیشن خود را تهیه کنند.

مزایای داشتن اپلیکیشن برای کسب و کار

برای گسترش و پیشرفت خود نیاز دارید تا کاربران و دنبال کنندگانتان افزایش پیدا کند. به همین دلیل لازم است تا تمام راه‌هایی که باعث افزایش دیده شدن کسب و کارتان می‌شود را طی کنید.

برخی از مزایایی که داشتن یک اپلیکیشن می‌تواند برای شما به ارمغان بیاورد به شرح زیر است:

  • اپلیکیشن‌ها معمولاً سرعت پاسخگویی بالاتری را نسبت به وبسایت ارائه می‌دهند.
  • با داشتن اپلیکیشن می‌توانید برای کاربران خود نوتیفیکشن ارسال کنید و تعامل با کاربران را افزایش دهید.
  • کاربرانتان می‌توانند از برخی عملکردهای اپلیکیشن زمانی که حتی آفلاین هم هستند استفاده کنند.
  • توجه بیشتر به محصولات و کسب و کارتان.
  • دسترسی سریع به نرم افزار: کاربران شما با یک کلیک می‌توانند وارد آنلاین شاپ شما شوند. در مقایسه با وبسایت که باید مدتی را صرف پیدا کردن وبسایتان کنند.
  • احتمال تقلب کاهش می‌یابد: گاهی برای برخی از سایت‌های معروف اسم مشابه می‌گذارند و از آن طریق کلاهبرداری می‌کنند، ولی برای اپلیکیشن شما این یک اتفاق نادر خواهد بود زیرا کاربرانتان از استورهای معتبر آن را دانلود می‌کنند.

با توجه به مزایایی که نام بردیم متوجه شدیم که داشتن یک اپلیکیشن در کنار وبسایتتان، باعث افزایش قابل توجه تجربه کاربری (UX) شود.

اگر وبسایتتان با وردپرس ساخته شده باشد، اپلیکیشن‌سازهایی وجود دارند که در چند دقیقه فروشگاه و یا وبلاگتان را تبدیل به اپلیکیشن می‌کنند که در ادامه مقاله به آن پرداخته ایم.

البته لازم به ذکر است برای استفاده از اپلیکیشن‌ساز­ها لازم نیست حتما سایتی داشته باشید یا سایت شما وردپرسی باشد. صرفا اگر سایت شما با وردپرس ساخته شده باشد روند پروسه راحت‌تر خواهد بود.

ویژگی‌های سایت‌های اپلیکیشن ساز

ارائه در انواع سیستم عامل‌ها

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید در ساخت اپلیکیشن به آن توجه کنید این است که اپلیکیشن شما با نسخه‌های اندروید و ios مشکلی نداشته باشد و برای هر دو نسخه قابل ارائه باشد و تمامی کاربران با هر سیستم عاملی بتوانند از آن استفاده کنند. سایت‌های اپلیکیشن ساز خیالتان را از این بابت راحت می‌کنند و نرم افزاری که با این سایت‌ها تهیه می‌کنید با تمام نسخه‌ها سازگاری دارد.

صرفه‌جویی در هزینه و زمان

سرعت بالا در ساخت اپلیکیشن یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های اپلیکیشن‌سازها است. همچنین اگر بخواهید نرم افزار خود را با استفاده از کدنویسی تولید کنید اول از همه زمان خیلی بیشتری نیاز دارد و دوم باید هزینه چند برابری پرداخت کنید. در صورتیکه برخی از اپلیکیشن‌سازها کاملاً رایگان هستند.

استفاده از تم‌های متنوع

برنامه‌های اپلیکیشن‌ساز قابلیت شخصی‌سازی بالایی را ارائه می‌دهند. شما می‌توانید رنگ‌بندی‌های متنوع را در کنار نحوه قرار گیری المان‌ها تجربه کنید و بهترین ترکیب ممکن را بسازید.

بهترین اپلیکیشن سازهای آنلاین

۱. Appy Pie

اپلیکیشن ساز Appy Pie

یکی از بهترین اپلیکیشن‌سازهایی که می‌توانید بدون کد نویسی اپلیکیشن خود را تهیه کنید Appy Pie است. با استفاده از این اپلیکیشن ساز می‌توانید نرم‌افزار خود را در تمام نسخه‌ها مثل اندروید، ios و ویندوز به اجرا در آورید.

با این برنامه می‌توانید با سرعت بالایی به هدف خود برسید. زیرا طوری طراحی شده که هر فرد مبتدی­‌ای می‌تواند به طراحی اپلیکیشن خود در این برنامه بپردازد.

استفاده از این برنامه رایگان است اما برای فعال کردن قابلیت‌های ویژه و تولید اپلیکیشن‌های پیشرفته‌تر باید هزینه‌ای را به سایت پرداخت کنید تا بتوانید از تمام امکانات آن بهره ببرید.

۲. Draftbit

اپلیکیشن ساز Draftbit

یکی از بهترین ابزارها برای طراحی اپلیکیشن بدون نیاز به کد نویسی Draftbit است.

این برنامه به شما امکان شخصی‌سازی بسیار بالایی می‌دهد. همچنین با توجه به محیطی که دارد باعث می‌شود تا هرگونه UIای که مد نظر دارید را پیاده‌سازی کنید.

وقتی در حال طراحی اپلیکیشن با این برنامه هستید در عین اینکه که شما نیاز به دانش کدنویسی ندارید، ولی این برنامه به صورت خودکار کدهای شما را آماده تحویلتان می‌دهد. پس اگر پلتفرم و پروژه‌تان در حین پروژه دچار هرگونه مشکلی شود، دیگران نگرانی وجود ندارد. چون شما به کدهای خود دسترسی دارید.

برخی از قابلیت­‌های این برنامه نیازمند پرداخت درون برنامه­‌ای است.

۳. AppMachine

اپلیکیشن ساز AppMachine

یک نمونه دیگر از اپلیکیشن‌سازهای رایگان  AppMachine است.

این نرم‌افزار به شما قابلیت‌های فراوانی را ارائه می‌دهد که می‌توانید با سلیقه خود اپلیکیشن مد نظرتان را بسازید. یکی از ویژگی‌های خوب AppMachine داشتن داکیومنت و راهنمای کامل است که به شما تجربه کاربری خوبی را ارائه می‌دهد.

همپنین قابلیت بعدی ای که AppMachine دارد این است که به شما امکان استفاده از گوگل مپ، جی سوئیت و… را فراهم می‌کند.

۴. BuildFire

اپلیکیشن ساز BuildFire

اپلیکیشن‌ساز BuildFire را به توانمندی بالا در شخصی‌سازی و ایجاد تم­‌های متنوع می‌شناسند.

این برنامه با ارائه پلاگین‌های فراوان به شما این امکان را می‌دهد تا هر تغییر و یا ویژگی­‌ای که قصد داشته باشید در این برنامه پیاده‌سازی کنید.

چرا BuildFire را انتخاب کنیم؟

رابط کاربری آسان، تعداد بالای افزونه‌ها و پلاگین‌ها و قابلیت شخصی‌سازی بالا باعث شده تا محبوبیت استفاده از این اپلیکیشن‌ساز بالا برود.

۵. Shoutem

اپلیکیشن ساز Shoutem

اپلیکیشن ساز Shoutem هم مثل موردهای قبلی نشان داده که شما بدون دانش برنامه نویسی و تخصص می‌توانید اپلیکیشن خود را بسازید.

در این پلتفرم بیشتر از ۱۰۰۰۰ هزار اپلیکیشن بدون حتی یک خط کدنویسی ساخته شده است و همین به ما اطمینان می‌بخشد که این برنامه کاربردی است و می‌توانیم از آن برای ساخت اپلیکیشن خود بهره ببریم. روش ساخت اپلیکیشن در این سایت به صورت Drag and Drop است، این روش باعث افزایش سرعت در ساخت اپلیکیشن خواهد شد.

۶. Apphive.io

اپلیکیشن ساز Apphive.io

با استفاده از Apphive که یک اپلیکیشن ساز پیشرفته موبایل است، امکان ساخت برنامه‌های موبایل بدون نیاز به نوشتن یک خط کد فراهم می‌کند.

فقط لازم است المان‌ها را بکشید و رها کنید، ویرایش کنید و در عرض چند دقیقه یک برنامه تلفن همراه خواهید داشت.

این برنامه به شما کمک می‌کند تا اپ یا فروشگاه خود را به بهترین نحو بسازید. همچنین از ارسال نوتیفیکیشن، استفاده از GPS و سایر موارد نیز پشتیبانی می‌کند.

۷. Adalo

اپلیکیشن‌ساز Adalo

Adalo یک سرویس ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی و بدون دانش برنامه‌نویسی، اپلیکیشن‌های متنوع را ایجاد کنند.

اپلیکیشن ساز رایگان Adalo از یک رابط کاربری بصری استفاده می‌کند که به کاربران این امکان را می‌دهد تا با کشیدن و رها کردن المان‌ها، طراحی جذابی برای اپلیکیشن خود ایجاد کنند.

برای استفاده از تمام امکانات این اپلیکیشن‌ساز نیاز است که یک پلان پرمیوم تهیه کنید.

  1. پایگاه داده ساده:

۸. Appery

اپلیکیشن ساز Appery

یکی از ساده‌ترین اپلیکیشن‌سازها و سریع‌ترین راه برای ساخت اپلیکیشن، استفاده از Appery است.

با استفاده از اپلیکیشن ساز Appery نرم افزار خود را می‌توانید در نسخه‌های اندروید، ios و… بسازید.

این برنامه افزونه‌های فراوانی دارد که به طراح کمک می‌کند تا قابلیت‌های ویژه‌­ای به نرم افزار اضافه کند. با استفاده از کتابخانه برنامه می‌توانید افزونه‌هایی که دیگران در توسعه اپلیکیشن‌ها تهیه کرده‌­اند را استفاده کنید و یا اگر خودتان توسعه‌دهنده هستید می‌توانید افزونه خود را به اشتراک بگذارید.

اپلیکیشن‌سازهای وردپرس

وردپرس را می‌توان سایت‌سازی دانست که نیاز به دانش کد نویسی ندارد و به راحتی می‌توانید سایت خود را با استفاده از وردپرس تولید کنید. به همین دلیل وردپرس محبوبیت بالایی را در بین توسعه‌دهندگان دارد. به نحوی که حدوداً ۴۰ درصد وبسایت ها با وردپرس ساخته و تهیه شده است.

اگر وبسایتی دارید که با وردپرس ساخته شده است می‌توانید به راحتی و با استفاده از اپلیکیشن‌سازهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم نسخه تحت وب خود را تبدیل به اپلیکیشن کنید و آن را در استورهای مختلف مثل گوگل پلی، کافه بازار، مایکت و اپ استور به اشتراک بگذارید. برای ساخت اپلیکیشن وردپرسی چندین راه وجود دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

۹. AppMySite

اپلیکیشن ساز AppMySite

در بین اپلیکیشن‌سازهای وردپرس AppMySite یکی از بهترین‌ها است.

در چند دقیقه بدون نیاز به نوشتن یک خط کد، می‌توانید اپلیکیشنتان را برای سایت وردپرسی تهیه کنید. لازم به ذکر است که این برنامه از ووکامرس نیز پیشتیبانی می‌کند و شما به راحتی نسخه تحت­ وب فروشگاه اینترنتی خود را می‌توانید به اپلیکیشن تبدیل کنید.

برای دستیابی به اپلیکیشن خود با AppMySite فقط لازم است ۳ مرحله را طی کنید:

  1. اتصال AppMySite به وبسایت وردپرسی خود با چند کلیک
  2. شخصی‌سازی (اگر قسمتی از اپلیکیشن را قصد دارید تغییر دهید می‌توانید ویرایش کنید)
  3. انتشار در فروشگاه‌های اندروید و iOS

۱۰. AppPresser

اپلیکیشن ساز AppPresser

AppPresser یک اپلیکیشن‌ساز بدون نیاز به دانش کدنویسی است و دارای چندین افزونه وردپرس است.

توسط AppPresse می‌توانید اپلیکیشن خود را به راحتی بسازید. البته شرط آن داشتن سایت وردپرسی است که آن را به این سرویس متصل کنید.

می‌توانید آنلاین شاپ خود را به همراه امکانات جدید و پیشرفته به یک اپلیکیشن اندروید و یا iOS تبدیل کنید.

در روند ساخت اپلیکیشن خود اگر جایی نیاز به راهنمایی داشتید، پشتیبانی قوی این اپلیکیشن‌ساز کمک می‌کنند تا بهترین نتایج برای شما رقم بخورد.

جمع‌بندی

در این مطلب ۱۰ اپلیکیشن‌ساز رایگان معرفی کردیم که بدون کدنویسی برایتان اپلیکیش‌های اندروید و iOS تولید می‌کنند:

  1. Appy Pie
  2. Draftbit
  3. AppMachine
  4. BuildFire
  5. Shoutem
  6. Apphive.io
  7. Adalo
  8. Appery
  9. AppMySite
  10. AppPresser

که در این بین اپلیکیشن‌ساز AppMySite و AppPresser مخصوص سایت‌های وردپرسی هستند.

گرچه ساخت اپلیکیشن توسط این سایت‌ها رایگان و بدون نیاز به کدنویسی است اما از معایب آن می‌توان به محدود بودن آن‌ها اشاره کرد. چراکه امکان تعبیه کردن همه آپشن‌های مختلف و یا پیچیده‌ای که در نظر دارید با اپلیکیشن‌سازهای رایگان امکان‌پذیر نمی‌باشد.

چنانچه قصد سفارش طراحی اپلیکیشن حرفه‌ای همچون دیوار یا… دارید، پرشیا وب در خدمت شماست.